IT First BV

Sinds haar oprichting in 2007 zet IT FIRST zich in voor organisaties om als partner mee te denken bij hun ICT inkoopproces, implementatie, onderhoud en migratie.

Door onze unieke insteek om als ICT partner en niet slechts als ICT leverancier op te treden is gelijk duidelijk waar IT FIRST verschilt van andere organisaties. IT FIRST is van mening dat als het belang van haar partners voorop staat, zij daar zelf ook – op termijn – de vruchten van plukt.

Door onze vergaande markt- en productkennis, die in de loop der jaren is opgedaan, in te zetten tijdens inkooptrajecten, implementatietrajecten, migratietrajecten bent u verzekerd van gedegen advies. Bovendien kunnen hierdoor automatiseringsprojecten vaak op efficiëntere wijze opgelost worden dan vooraf begroot is. Om dit te realiseren werkt IT FIRST met veel toonaangevende ICT fabrikanten en verkoopt meer dan 1.000.000 verschillende producten uit voorraad.

Wilt u bezuinigen op ICT kosten door over te stappen op Thin Clients, organisatiegevoelige informatie op extra beveiligde servers onderbrengen of heeft u vragen met betrekking tot storage? Geen probleem, IT FIRST helpt u met goed advies en een maatwerkoplossing waar u gelukkig van wordt.

    Neem contact op


    Mathijs Albrecht +31 (0)20 – 740 1506 E-mail: workstations@itfirst.nl Bezoek website