ICT Spirit

Wilt u een flexibele ICT-oplossing passend bij uw organisatiedoelstellingen? Wij helpen u graag verder! Als familiebedrijf in de ICT-sector in Oost-Nederland adviseren wij over uw ICT-omgeving, zodat u altijd en overal functioneel en veilig gebruik kunt maken van uw data. Alles wat daarvoor nodig is, dat regelen wij!

ICT moet bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen en moet er voor zorgen dat uw organisatie toekomstbestendig is en blijft. En dat komt tot stand via een analyse van en advies over uw ICT-omgeving. Wij zorgen dat uw verwachting minstens gelijk is aan wat wij leveren. Om dit te bereiken kiezen we voor ons team voor authentieke ambitieuze medewerkers met een no-nonsense mentaliteit. Wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen, voor eerlijke ICT met focus op uw lange termijn.

Ons team blijft studeren om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken. Want onze gezamenlijke kennis draagt bij aan uw resultaat. Niet voor niets zijn wij onder andere door vakblad Computable gekozen als ‘De beste ICT werkgever in Nederland’ en door HPE beoordeeld als ‘HPE Fast Growing Partner of the Year’.

ICT Spirit in het kort:

  • HP Workstation Specialist
  • HP Service Partner (break – fix)
  • Maatwerk service contracten
  • Eigen gecertificeerde engineers
  • HP Workstation sales team

Neem contact op


Gerd Lankamp 053 852 7777 E-mail: g.lankamp@ictspirit.nl Bezoek website