Centric

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners. Centric heeft 5.000 werknemers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië.

Breed aanbod oplossingen en diensten
Voor de continue beschikbaarheid van IT-middelen levert Centric diverse diensten aan grotere organisaties waar IT een steeds prominentere rol binnen het primaire proces speelt. Als gerenommeerde IT-dienstverlener zijn wij specialist in het ontwerpen, realiseren, implementeren en beheren van de meest complexe infrastructuren die de bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Een snelle en betrouwbare levering, deskundig advies en het feit dat Centric voor hardware en licenties de hoogste partnerstatus heeft, zorgen ervoor dat u met Centric één aanspreekpunt heeft voor al uw IT-vraagstukken.

The power of peoplecentricity
Mensen staan bij Centric voorop. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Door professionals, partners en klanten met elkaar te verbinden, biedt Centric hen de ruimte om talenten, kennis en ideeën met elkaar te delen. Deze samenwerking leidt tot werkende oplossingen die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Hun succes is ons succes. Centric streeft ernaar klanten optimaal te faciliteren, zodat zij hún klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn: burgers, consumenten, patiënten etc. Pas wanneer onze opdrachtgevers hun doelen bereiken, is onze opdracht volbracht.

Waarom Centric?

Continuïteit
Centric is een financieel gezond bedrijf. Ook in de relaties met opdrachtgevers staat continuïteit voorop: we streven naar duurzame relaties waarin Centric optreedt als sparring partner.

Kwaliteit
Centric levert kwaliteit op alle fronten: in producten, diensten en mensen. Onze deskundige medewerkers hebben kennis van IT en van de markt. Hierdoor zijn we in staat om grote, complexe projecten uit te voeren voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Commitment
De medewerkers zijn mensen met karakter, die niet bang zijn zich buiten platgetreden paden te begeven om de beste oplossing te zoeken. Mensen die doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen.

Nuchterheid
Ondanks de groei en het succes in de afgelopen jaren is Centric bovenal een nuchter bedrijf gebleven. Centric is nog steeds een IT-speler die wars is van poeha, die staat voor haar beloftes.

Neem contact op


Wilfred Pince van der Aa 0182 64 87 89 E-mail: Wilfred.Pince.van.der.Aa@centric.eu Bezoek website