HP ZBOOK FIREFLY G8

Waarom niet gebruiken wat Autodesk gebruikt?

Als Autodesk-gebruiker weet u natuurlijk als geen ander hoe goed deze software werkt. Maar wist u ook dat HP Z en Autodesk optimaal samenwerken? Met HP Z loopt u altijd voorop met professionele desktops en profiteert u van innovatie, hoge prestaties, uitbreidbaarheid en een extreme betrouwbaarheid. Daarbij is Z gecertificeerd voor een breed scala aan Autodesk- softwaretoepassingen. Kies ook voor een van onze bundelaanbiedingen van HP Z en Autodesk. Zo kunt u elke projectuitdaging aan; nu en in de toekomst.

Download brochure

Firefly G8

Architecten

Het perfecte gereedschap voor iedere architect die binnen en buiten het kantoor werkt. Profiteer van de prestaties die u nodig hebt voor BIM’s en de mogelijkheid om blauwdrukken op de bouwplaats eenvoudig te bewerken en markeren.

Productdevelopers

Uw end-to-endoplossing voor ontwerpworkflows: schets, conceptualiseer, modelleer en toon 3D-ontwerpen op één apparaat. Profiteer van waanzinnige, professionele prestaties zodat u naadloos aan de slag kunt met grote, complexe 3D-modellen. Maak vervolgens moeiteloos de overstap naar de fabrieksvloer om realtime bewerkingen aan te brengen.

WORKSTATION ISV certificering

De strakke en veeleisende deadlines van tegenwoordig zorgen ervoor dat we vooral gefocust zijn op efficiency en productiviteit. Het is niet meer voldoende om te weten dat uw softwareapplicatie gewoonweg werkt op uw workstation. U heeft een hardware-oplossing nodig die getest, bewezen en gecertificeerd is door Independent Software Vendors (ISV’s) zodat uw belangrijkste applicaties keer op keer de beste prestaties leveren.