HP Z G4 familie

Waarom niet gebruiken wat Autodesk gebruikt?

Als Autodesk-gebruiker weet u natuurlijk als geen ander hoe goed deze software werkt. Maar wist u ook dat HP Z en Autodesk optimaal samenwerken? Met HP Z loopt u altijd voorop met professionele desktops en profiteert u van innovatie, hoge prestaties, uitbreidbaarheid en een extreme betrouwbaarheid. Daarbij is Z gecertificeerd voor een breed scala aan Autodesk- softwaretoepassingen. Kies ook voor een van onze bundelaanbiedingen van HP Z en Autodesk. Zo kunt u elke projectuitdaging aan; nu en in de toekomst.

Bekijk alle bundelsDownload brochure

HP Z G4

Architecten

Het perfecte gereedschap voor iedere architect die binnen en buiten het kantoor werkt. Profiteer van de prestaties die u nodig hebt voor BIM’s en de mogelijkheid om blauwdrukken op de bouwplaats eenvoudig te bewerken en markeren.

Productdevelopers

Uw end-to-endoplossing voor ontwerpworkflows: schets, conceptualiseer, modelleer en toon 3D-ontwerpen op één apparaat. Profiteer van waanzinnige, professionele prestaties zodat u naadloos aan de slag kunt met grote, complexe 3D-modellen. Maak vervolgens moeiteloos de overstap naar de fabrieksvloer om realtime bewerkingen aan te brengen.

WORKSTATION ISV certificering

De strakke en veeleisende deadlines van tegenwoordig zorgen ervoor dat we vooral gefocust zijn op efficiency en productiviteit. Het is niet meer voldoende om te weten dat uw softwareapplicatie gewoonweg werkt op uw workstation. U heeft een hardware-oplossing nodig die getest, bewezen en gecertificeerd is door Independent Software Vendors (ISV’s) zodat uw belangrijkste applicaties keer op keer de beste prestaties leveren.

Bundelaanbiedingen

Nu met
gratis 27"
monitor

HP Z2 Mini +
NVIDIA P1000

Bundelnummer B6TX18EA02

Gemaakt voor en door professionele ontwerpers. Met een groot werkoppervlak maakt dit de perfecte werkplek voor de CAD gebruiker

Nu met
gratis 24"
monitor

HP ZBOOK 15 +
NVIDIA T1000

Bundelnummer B6TR59EA02

De ideale set up voor de mobiele CAD gebruiker. Maak gebruik van pro-grade prestaties die u niet beperken in uw creatieve workflow.

Nu met
gratis 27"
monitor

HP ZBook 15 +
NVIDIA T2000

Bundelnummer B8JM03EA02

Zorg voor verrassende details realisme voor uiteenlopende 3D- applicaties op een gigantisch werkoppervlak van maximaal vier 4K-schermen.