X Bestel bij uw specialist
Even geduld a.u.b.
Of zoek een HP Workstation Specialist bij u in de buurt.
U bevindt zich hier: Home - Ik werk met... - Adobe
Optimale configuraties voor Adobe

Optimale configuraties voor Adobe

Door samen te werken, helpen HP en Adobe® toonaangevende professionals om pittige creatieve uitdagingen op te lossen met innovatieve hardware en software die geconfigureerd zijn voor betere prestaties.

De engineers van HP en Adobe werken nauw samen om er zeker van te zijn dat Adobe® Creative Suite® applicaties optimaal kunnen profiteren van de mogelijkheden die HP Workstations bieden.

HP Workstations zijn speciaal ontworpen voor professionals op het gebied van video, audio, web, design en fotografie die met Adobe werken. U zoekt hoogstaande prestaties, extreme schaalbaarheid en uiterste betrouwbaarheid. HP Workstations bieden u de snelste Intel processors, de nieuwste professionele grafische kaarten, tot 512GB RAM en een revolutionair design. Ook is Thunderbolt optioneel beschikbaar op de Desktop Workstations en standaard aanwezig op de ZBook 15 en 17 Mobile Workstations.

Optimale configuraties voor Adobe Workstationbundels

HP Workstations geschikt voor Optimale configuraties voor Adobe

HP Workstation specialisten

Bij een HP Workstation Specialist vindt u dus alle expertise om de voor u optimale Workstationconfiguratie te realiseren. Samen met onafhankelijke softwareleveranciers levert hij u de best afgestemde, complete oplossing voor uw bedrijfssituatie!
Toon specialisten